As reveni la tine
К И Ш И Н Ё В
(Moid)
Frumoasa iesti,cum te-am stiut,
Cu chip de porumbita.
Cu parul de matasa,scurt,
Iubita mea fetita.
As reveni la tine in vis,
Pe aceleasi cai razlete.
Caci de Iubire sant surprins,
Din anii tineretii.
M-as scufunda in codrul verde
Si tu sa-mi fii alaturi,
Stii,iubirea nu se pierde,
Ea este in cint de pasari.
Ti-as mangaia usor si lin,
Cu buza-mi obrajorii
Si a tale buze de malin,
Pina cind ne-ar prinde zorii.
In zori de ziua as reveni,
Din nou in visul noptii...
Cu nesat te-as m-ai iubi,
Stii,nu iubesc doar mortii.
Свидетельство о публикации №121082706586