Страх мешканець не м й
Та все ж я боязлива,
Коли почую грім,
Урветься раптом злива.
Я серце розгублю,
Розтану у найменшім,
Та те, що я люблю,
Не полишаю перша.
То ж начуватесь, враз,
Всі труднощі й зневаги.
Мені дороговказ
Божественна відвага
Я піду, хоч й віддам
останні оксамити,
Спиню чуттєвий гам
Щоб жити та радіти
Свидетельство о публикации №121082704111