Беттаса, сан корехь къагалахь
Тахана со юьжчу корехь.
Сан буьйса ахь серла якхалахь
Орц деха цхьа вац кху г1онехь.
Синбала базбелла со елхахь
Кхардамца хьоьжуш ма 1иелахь,
Доьху хьоь к1елхьара якхалахь
Боданех ойлнаш ма иэтлахь
Хир ю со стигал хьуна декхрелахь
Беттасан серло ахьа екъахь
Д1а такха хан т1е ма кхеччинехь
Меллаша сан са д1ахьолахь.
Свидетельство о публикации №121082607036