Кьегьал хваяр Аллагьди хуьй

Агат хьана хуьр-Урусат,
Сад авуна ч/ехи къуват,
Гуьрчегариз хуьруьн къамат,
Кьегьал хваяр Аллагьди хуьй!

Эминан т/вар алай хуьрел,
Абур гъанва туна эквер,
Шад ийизвай халкьдин рик/ер,
Кьегьал хваяр Аллагьди хуьй!

Куьче-куьче къекъвез хуьруьн,
Аваданвал мурад я куьн,
И к/валахдик кутунвай къуьн,
Кьегьал хваяр Аллагьди хуьй!

Квез баркалла,лап аферин,
Фикир авай икьван дерин,
Къадир авай хайи чилин,
Кьегьал хваяр Аллагьди хуьй!


Рецензии