Молода трава
Чуються слова: «Ти мрець»,
Холод віє на поріг,
Антарктичних наших серць.
Здається інколи, що німб,
Сповз на шию й душить,
Не просто він на плечі ліг,
Прикрасою він служить.
Як всі люблять говорити,
Себе самих їм жаль,
Все готові в хід пустити,
Дивитись не сюди, а вдаль.
Свидетельство о публикации №121082408108
Светлана Колбасина 01.11.2021 12:20 Заявить о нарушении