30 рок! в Незалежност! Укра ни! -! й сьогодн! -30

Незалежна жінка,гарна та струнка,
Їй сьогодні 30- молода така!
Та пізнала різного за життя вона,
Ніжна та смілива,сильна та слабка!

Золоте волосся з стрічкою блакитною,
Вона добре знає,як це-бути вільною! Має силу духу й віру в майбуття,
По дорогах"латаних"йде в"нове життя"!

Посмішка крізь сльози-досвід поколінь,
Втілення у дію прагнень та сумлінь!
Щоб розквітла ще ясніш"квітка ця земна",
Треба миру й щирості дати їй сповна!

Україна-це ім'я"жіночки"цієї,
Діти ми її малі,маєм віру в неї.
Разом ми зростаємо в нашім ріднім краї,
Щастя їй бажаємо і добра врожаї!


Рецензии