Святослав Вакарчук Не питай
Не питай
Не питай
Де я був коли тобі було так солодко
Де я був коли тебе таку незайману
Підіймали вище неба
Тільки сам на сам
Хіба не там
Просто мені
Так хочеться
Бути там де і ти
Так хочеться
Жити в тебе в полоні
І бачити
Як тікають від мене сни
В твої долоні
Не питай
Чи бувало так що я не міг заснути сам
Я стояв і лиш дивився як ховає дощ
Все що сказано тобою
Всі твої сліди
Бо так завжди
Просто мені
Так хочеться
Бути там де і ти
Так хочеться
Жити в тебе в полоні
І бачити
Як тікають від мене сни
В твої долоні
Святослав Вакарчук ("Океан Эльзы")
Не пытай
Не пытай
Где я был, когда ты растворялась,
Где я был, когда ты выше неба
Поднималась впервые.
Совершенно один.
Разве не так.
Просто мне
Так хочется
Быть там, где ты.
Так хочется
Жить в плену твоей истории
И видеть,
Как убегают сны от меня
В твои ладони.
Не пытай
Может было, что я не мог уснуть один,
Лишь стоял и смотрел, как ворует дождь
Все, что сказано было тобой,
Все следы твои.
Потому что они — навсегда.
Просто мне
Так хочется
Быть там, где ты.
Так хочется
Жить в плену твоей истории
И видеть,
Как убегают сны от меня
В твои ладони.
Свидетельство о публикации №121082406220