Людинi бракуe людини
і більше нічого... І все.
Під небом, до білого синім,
людину – людина спасе.
Потрібні ще: небо, і, звісно,
той сонячний промінь ясний,
яким Бог дарує нам звістку,
що день розпочався новий.
Од серця молюсь і гарую
і вірю в найкращу з думок:
людині людину дарує –
до себе подібную – Бог...
Свидетельство о публикации №121082405646
Успехов Вам во всём!
Ванька Жук 05.09.2021 18:38 Заявить о нарушении