Вiд Тебе, Отче, я залежна

Подяка, Отче, за цей спокій,
Який я маю у душі,
Що діточки не одинокі,
Онучки є, пишу вірші…

Подяка, Отче, за кохання,
Ним серце повниться, теплом,
Що чуєш всі мої прохання,
І під Твоїм сім’я крилом!

Подяка, Отче, що у мене
Є друзі вірні на землі,
Твоє сприймаю незбагненне,
Що хліб є завжди на столі.

Подяка, Отче, що здорова
І я, і вся моя рідня,
Що праведність на нас Христова,
З Тобою, в Слові, ми щодня!

Твоя любов в мені безмежна,
Надію маю і в журбі.
Від тебе, Отче, я залежна,
Бо вся свобода у Тобі!
          23.08.2021.


Рецензии