***

Як таргани вони втікали з України –
Не до вподоби український був народ,
Бо їх Америки приваблювали стіни –
Від покарання заховатись та негод.

І хто для мене, українки, Кейсі Цісик? 
– Дитя Америки, від мозку до кісток,
Яка в рекламу вклала душу, наче пісню –
Жадала слави не аби який ковток.

До мого серця ближче ті, хто гнав фашистів,
Хто піднімав мою країну із руїн…
Вони, як янголи, були душею чисті,
І рідну землю вкрила ковдра їх пір’їн.

– А что Америка? – Опять вбивает клинья,
Своих людей нам, как героев, поднося.
– Давно пора рвать паутину в Украине,
А корни русские рубить никак нельзя!



Киев


Рецензии