Колиб закiчились боi...

Колиб  закінчились   бої,
  Постане   на Донбасі тиша,
Знов  заспівають  солов'ї,
Господь     повірте  не залишить.

Та розмінують всі поля,
Ліси, стежинки і дороги,
Родина  стішиться моя,
Солдатські відпочинуть ноги…

Але  скажу  усім, нажаль,
Щоденно  дужі  хлопці  гинуть,
На небі  горе і печаль,
 Йде Проща  там за Україну.

Кому потрібна ця  борня,
Скажіть,  зміркуйте  так  для чого?
У крові танкова броня,
Земля під  бомбами навколо.


Ось жах в очах у  дітлахів,
Що рано сиротами стали,
Серця болять за їх батьків,
Тих що життя своє віддали…

Думки  доказують  мої,
Що треба   тільки мирно жити,
Щоб була тиша скрізь на Світі, 
Колиб  закінчились  бої…


Автор  Геннадій  Сівак.
23 серпня 2021 року.


Рецензии
Слишком затянулась эта бойня...
Мира людям Донбаса! Всем нормальным людям хочется мира и тишины...
У нас тоже: "Покой нам только снится"... Чувствуется, скоро опять начнётся...
Хорошо написал, Геночка.
Обнимаю душой. Я

Вера Балясная   25.08.2021 18:46     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!!!

Геннадий Сивак   28.08.2021 14:28   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.