Joy
Joy Happiness
Love and Bliss
Beyond Time and Space
I Am All
Remember just four
**55*55**
Fifty Five Holy
Fifty Five One
Before Eternity
True reality beyond
of manifestation World
*
55 = 5+5 = 10 = 5+3+2 = 10 = 1+0 =1
5 Ether, Air, Fire, Earth, Water
3 Sattva, Rajas, Tamas
2 Purusha, Prakriti
*
Satchitananda Swaroopa
Saguna Nirguna
Para Brahman
**********
*****
***
**
*
Vajradhara
*
Bodhisattva
Vajrasattva
Avalokiteshvara
Padmasambhava
*
Om Vajrapani Hum Phat
*
Skanda
*
Om Namo Narayanaya
Om Ram Ramaya Swaha
Om Namo Bhagavate Vasudevaya
Om Namo Bhagavate Narasimhadevaya
Namaste Narasimhaya
*
Namo Amitabhaya Buddhaya
Namo Amitabhaya Tathagataya
*
The one who controls 5 elements, three gunas, prakriti and purusha
in his consciousness is the satguru Parabrahman
Satchitananda Swaroopa Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta
Свидетельство о публикации №121082302422