Закриваю очi
Текст та виконання – Бруна
1к.
Ми, як білки, - у колесі днів і ночей, -
Біжимо навздогін незбагненних речей.
Ми шукаємо щастя весЕлковий світ,
А знаходимо розпач занедбаних літ...
Ми благаємо в долі прихильних доріг,
Ми рушаємо в путь: бувай, рідний поріг!
Але знаємо ми: у полоні біди
Порятунок єдиний від сил самоти:
П/в
Закриваю очі –
Ти зі мною поруч...
У пустелі часу
Ми з тобою разом...
Нас зриває вітер
І несе по світу...
Втім закрию очі: Я з тобою поруч... Ти зі мною поруч...
2к.
Ми чекаємо посмішку долі весь час,
Та частіше вона іронічна до нас...
Але знову і знову ми віримо їй,
Бо дивитися хочеться в очі надій.
Наші кроки життя, наче зйомки в кіно
Без дублерів завжди ми по світу йдемо.
Але знаємо ми: у полоні біди
Порятунок єдиний від сил самоти:
Закриваю очі – ти зі мною поруч
Закриваєш очі – я з тобою поруч.
Свидетельство о публикации №121082302296