Ранок тут

Ранок тут, а ми навпіл
То на захід, то зі сходу.
Маєш ставити на стіл
На сніданок власну вроду.

Щоб усі казали знов
"Кавалери твої гарні,
Бо несуть свою любов
В філіжаночці-кав'ярні."

Переплутати зумій
Свій маєток з ритмом серця
І за хвіст червоний змій
Упіймає оселедця.


    <23липня 2020>


Рецензии