Omir jalyny

Ia shirkin-ai, omir - ozen...
Karasan bugin bar, erten jok
Alasapyran kiyn kezen,
Kim kaldy synaktan otpegen?

Kurdemshe sekildi zhaskanyp,
Ana sutin esh embegen
Karausyz kalsa da zhuregim
Onerim menin oshpegen.

Karapaiym naz tolkyn,
Dala zhyry, boz kilem.
Netken gazhap korinis,
Uly dala - Atameken!

22 tamyz, 2021 zhyl


Рецензии