Наш! д! ти

Яскраві посмішки на личках,
Любов та радість у очах,
Волосся в кольорових стрічках,
Красиві квіти у руках.

Мільйон питань-все треба знати,
Бажання скрізь усе встигати,
Знання старанно здобувати,
З добром в майбутнє крокувати.

Це все вони-це наші діти.
Вони дають надію жити,
Встигають кожну мить цінити,
В їх силах: всесвіт весь відкрити!


Рецензии