Я така молода, або Тайна молодостi-юностi
стрімголов і чимдуж, і вдивлятись: «Яка ж молода!».
І радіти... І знову – до дзеркала... Знову... І знову.
Я вважаю, що дзеркало – жінки живая вода.
Я така молода, що буваю уранці і юна,
я літаю, повторюю: «Юна – живи і радій!».
У жіночій душі юність, молодість – кращії струни.
Я торкаюся їх, і зі мною – весь світ молодий.
Знаю я таємницю, що молодість жінки – це ранок,
ранок той, де однаково ніжні і сніг, і дощі,
той, де молодість-юність дарує цілунком коханий,
із яким – вічна молодість-юність моєї душі...
Свидетельство о публикации №121082201896