Магнетызм

Усё жадае хтосьці нас на розныя
полюсы адцягнуць,
каб разлучыць.
Але, невядома ім,
што такое чароўны магнетызм,
які ў сузор'ях трымае зоркі.
Які не спаліць агнём,
не парэзаць мячом.
Які нас разам трымае.
Гэты сакрэт вядомы толькі анёлам.
Здаецца, і ў цябе, і ў мяне
крылы за спіной.
Мару, каб забыцца разам з табой,
як нагамі па жорсткай хадзіць.
І толькі на крылах,
На белых цудоўных крылах,
Парыць.


Рецензии