Вяртайся
Вяртайся назаўсёды.
Я буду чакаць.
Ліхтарык ярчэй свяціць будзе
з кожным днём,
каб ты не страціла памяць
у палоне сланечнікаў,
абнятая змяіным каралём,
не заблукала
на скрыжаванні шляхоў.
Праз дарожны пыл праб'юцца прамяні.
Трымайся за іх, калі ласка,
вяртайся.
Свидетельство о публикации №121082004380