Хайи йикъан тебрик

(зи сусаз бахшнава)

Исламдин рак ахъайда за,
Са гьахъ паталди.
Рик/ин к/усар апайда за,
Куь бахт паталди.
Сад Аллагьди авур багъиш ,
Кьасухдин кьисмет.
Дидед патай я квез алхиш,
Вафалу гьуьрмет.
Багьа хцин,багьа тир свас,
Играми Наргиз.
Уьмуьр гуй ваз гьадахъ галаз,
К/анивал рик/из.
Куь муьгьуьббат вафалу хьуй,
Уьмуьрдин рекье.
Бахтунин гъед ишигълу хьуй,
Куь кьведан рик/е.!!!


3-февраль.2005 год


Рецензии