Было вчера

Вчёра, Мыкола та Панас пылы ракию.
Гарна була ракия. Ще и нонче нос сыний.

Панас

  Ну шо тоби вона казала дома?

Мыкола

Хто вона?

Панас

Хто?Хто? - Жинка твоя,Горпына!

Мыкола

   У!Шо мени було!Мэни скалкой лупыла!
Ну а тоби Панас як?

Панас

Нычёго! Мовчала.

Мыкола

Як мовчала?

Панас.

Та ось так.Мовчала ,мовчала...
   Шо ты Мыкола на мэнэ так глядышь?
Бачишь шо у мэнэ трёх зубив нэмае?
   Так я  и сам их хотив подёргать.


Рецензии