Живу ли... нетерпимое терпя...

Нестерпно боляче...до жуті,
Бо вже закінчився твій шлях...
Ти ще людина, чи, по суті —
З одним крилом ти вже не птах?

Кривавить душу безпорадність,
Невміння жити одному,
Зникають промені і радість,
Бо горизонт в сірім диму...

...Візьми себе в обидві руки,
Згадай нажитий позитив.
Коли було все...до розлуки,
Як лився з серця лейтмотив!

Бори себе до перемоги!
Твори добро на втіху всім,
Поки тебе ще носять ноги —
Повір в життя передусім!


Рецензии