***
УКРАЇНО! ПОСЛУХАЙ МЕНЕ!
Прикрась квітами, що в тебе є-
Поля, ліси і гори і всі інші простори!
Де ти побачиш воронки від бомб-
Клумби зроби, щоб не було промов і
І наголосів від твоїх дітей,
Що сьогодні ютяться хто де..
УКРАЇНО- зроби це!.
Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ ПОНАД УСЕ!
ТИ-МОЯ РІДНА НЕНЬКА!
Жити з тобою завжди раденька!
МИ-всі діти твої!
Хтось зараз у вирії…
Бажає повернутись …
Ласкаво до тебе звернутись .
Не відштовхуй-для тебе дрібниця…
Дітям без ласки- ніяк не годиться!
Маю надію на це!
В Тебе ж добре серце?
Хай запанує навколо МИР!
Він наш найкращий Кумир!!!
Свидетельство о публикации №121081806603