Хайи вах хьиз валлагь заз вун масан я
Гуя физва, вун лувар кваз цаварай,
За эвериз калтугзава яргъалай,
Ийизвач зи эвер на гьич япалай.
Ахварайни аквазва заз вун сефил,
Чуьнуьхзава зун акур кьван вуна кьил,
Хиве кьан за, туш и кардал зун пехил,
Амма рик/из гуж гузава са
т/имил.
Хаз к/ан хьанач садрани заз ви кефи,
Вун такур югъ йиф хьиз тира заз,мич/и,
Чинал лагьа квелди я вун нарази?,
Хъел къведач заз,ят/ан(и) залай вун гъвеч/и.
Къуй гьамиша физ акурай цаварай,
Ахвар ят/ани лугьуда хьи хъсан я,
Тавурт/ани вуна зун гьич япалай,
Хайи вах хьиз валлагь заз вун масан я!7
Свидетельство о публикации №121081801722