Недогода

Він про любов говорить з недогодою,
з роздратуванням... А чому б і ні?
«Колись погнався за красою-вродою», –
як на підпитку розповів мені.

А у красунь характери примхливії.
Красуням – винні всі, весь білий світ.
І, часом, є пихатими вродливії.
І часто кажуть замість згоди: «Ніт!».

Живе із недогодою, не скаржиться,
і без любові існувати звик...
Дивитись на вродливих не наважиться,
бо зовнішнім давно життя опік...


Рецензии