Хто з райських вознесень принесень

*   *   *


Хто з райських
                і вознесень
                і принесень...


Господар той запланував
          зібрать після обіду
а ми обнесли
за —
15 —
і — ні сліду


          о, ми обнесли
          за
          15!
           і ні сліду!


                Стоп. Стіймо.
                Дихайте тихше, діду:
   вони злетять
   а
   я поїду


звук опустивсь
                в шпаках
як дим десь —
        до запічка
шпаки звучать
  як в осінь
     річка

17.08.2021


Рецензии