Ваз хвашкелди чан цlийи йис

Йиса садра къвезва вун чаз,
Ц/ийи-ц/ийи хабарар гваз,
Лацу бармак кьилел алаз,
Ваз хвашкелди,чан ц/ийи йис!

Ч/агай свас хьиз къацу ёлка,
Пагь,аялриз вуч я багьа?
Безетмишиз гьар к/вал,суфра,
Ваз хвашкелди,чан ц/ийи йис!

Багьа мугьман аяз буба,
Савкьватар гваз ац/ай чанта,
Шад ийиз чи гьар хуьр, уба,
Ваз хвашкелди, чан ц/ийи йис!

Ахъа я ваз гьар са къапу,
Аяздикай тушиз къурху,
Йифен кьулаз къвезвай атлу,
Ваз хвашкелди, чан ц/ийи йис!

Дуьньяд гьалар чира хъсан,
Къучийриз рехъ гумир тапан,
Дережаяр гваз чаз кьакьан,
Ваз хвашкелди, чан ц/ийи йис!


Рецензии