Хокку Майкла Д лана Велча

meteor shower
a gentle wave
wets our sandals
- Michael Dylan Welch

Злива метеорів,
Ніжна хвиля
Змочила наші сандалі.

 - Майкл Ділан Велч

© Майкл Ділан Велч

© Переклала українською Марина Чиянова


Рецензии