Свiтла память...

Свiтла память, Царство Небесне всiм, кого вже нема з нами...

Вони пiшли до Бога, бо iх час прийшов,
Закiнчилася на Землi для них дорога.
Лишили нам свое тепло сердець й Любов
I мудрiсть нашого Буття – що всi шляхи ведуть до Бога!

16.08.2021


Рецензии