Engaged

(I ) fear that
it comes from
very near
from  very close
proximity

From day to day
it's getting cold and dark

Und - first the very heavy drops
hit vertically ground

Und -  blasts of wind swept out dust from road

( W.Sheakspear vis Val'dik  )

   Тольkо добрая нянечка
  сини губки
   помадкой свежит 

   Въ - Лъвивъ
  удрал
   Принц-незабудный  :

  : -  " Пусть поkа                [na supply ]   - ?
      полежит  .. .    ~


Рецензии