Миргород. песня

Миргород. песня

Журчать джерела, біліє гай,
Міст Гоголя красується казковий.
Піщаний берег, гостинний край,
Калюжа давня, краєвид чудовий.

Чарує, вабить медовий рай,
У центрі України любе місто.
З піснями в ритмі ллє водограй,
Іскриться та блищить, немов намисто.

Красу природи, та чисті води,
Несе Хорол скрізь Миргород віки.       
Натхнення та козацький дух свободи,
Небесні опромінюють зірки.

Скарби народу - його талант,
У передмісті ярмарок збирає.
Яскраве дійство, мов діамант,
Країну нашу рідну прославляє.
 
Здоров'я людям нехай несе,
Чарівне місто й вічно
процвітає.
Бо Україна понад усе!
Вона славетний Миргород вітає!

Красу природи, та чисті води,
Несе Хорол скрізь Миргород віки.         
Натхнення та козацький дух свободи,
Небесні опромінюють зірки.


Рецензии