лм

=========
Интеллигентна,
От "условностей" -
-свободна,
"В движеньях",-
-"шарм",
В улыбке,-
-скромность...,
Зачем же ей?,
Такой "холодной"...
Глаз,-
   -"потаённая",
      -"бездОнность"...
=========
"изба читальня"


Рецензии