Саердыгон дымгае
Раевдаугае маей заеххырдаем рухс аервыста.
Аез стъалытаей дае уарзты мур куырдтон
Аемае уаеларваей цины заелтае хъуысти.
Мае русыл аныдзаевыд хъарм дымгаейы футт.
Сываеллонау мыл атыхта йае къухтае.
Авиппайды аербахъарм и мае уд.
Аемае цыма даеу ауыдтон маейрухсмае
Зынаргъ сурает, аенаерцаеугае баеллиц,
Хуымаетаеджы нае фаезындтае мае фыны.
Куы уыдтаен стъалытимае уыцы хсаев аемхиц,
Аеваеццаегаен , маеныл уыди дае хъуыды.
Свидетельство о публикации №121081406950