Я люблю, коли ти любиш нiч

Я люблю, коли ти любиш ніч
так, як тільки ти любити вмієш:
миготять зірки – стоїш і мрієш...
Ніч і ти – зі щастям віч-на-віч.

Так і стій! Хай любить ніч тебе.
Прошепочу я тобі зізнання.
Місяць, наче світлий знак питання,
хитрий, – знає відповідь небес.

Знає, бо не має протиріч –
всі зірки лише йому належать...
Я тебе цілую обережно,
бо люблю, коли ти любиш ніч...


Рецензии