Молитва матерiв

Наші орленята полетіли...
Ми, як завжди, рученьки звели,
Долю гідну в Бога знов просили ,
Щоб дороги в гріх їх не вели.

Щоб були у них й дружини гідні,
Помічниці вірні у житті,
І життя було завжди безбідне,
Щоб до цілі кожен долетів.

Наші орленята полетіли...
- Господи, Ти з ними поруч буть,
Просимо для них Твоєї сили,
Мудрості набратися, здобуть.

Хочемо їх бачити веселих,
Здібних, із натхненням до життя,
Хай проходять всі свої "пустелі"
І з Тобою буде в них злиття!
             14.08.2021.


Рецензии