How you dance

A slow rhythm.
Without prying eyes.
I'll whisper something important to you.
We are not alone here.
Whiskey and ice.
I just came to look at you.

There is no need to kiss.
You don't have to say anything.
I'll just have a little drink and look at you.

How you dance.
God, how you dance.
I can't calm down when I look at you.
How you dance.
God, how you dance.
I'm not leaving here without you.

P:S Это чувственная и ритмичная песня (отрывок) об одной девушке, которая танцует стриптиз. Она хочет для себя личную песню. И вот я ей написала. :)
Думаю, когда мужчины там смотрят на танцующих девушек, эти слова им в уши, будут как дополнение к танцу. Думаю это то, о чем думают мужчины, когда смотрят. Не?
Подчеркну, ни какой связи с личной жизнью, я просто работаю, я пишу.


Рецензии