я спахнув як луг... Св тлизни ск льки виссано!..

*   *   *


         Вседержителеві
         і Діві Марії
         світло і з любов’ю присвячується


І я спахнув як луг...
Світлизни скільки виссано!
Молока, Боже,
з небес скільки
                виссано!
Все мені в світло
               на писку написане!



А я пив — золоте —
Тополин скільки виставлено
Сторінкам із небес стільки
                виставлено
Все світло йде
       з ликом тиснеться —
                все як написано

14.08.2021,
свято Маккавеїв,
початок посту Богородичного


Рецензии