Я знаю - ти пiдеш до нього

Я знаю – ти підеш до нього,
і буде нелегка розмова,
та ти пройдеш і цю дорогу
заради нашої любові.

Розмови різними бувають.
Ті, що потрібні, що не дуже.
Я сам так розмовляв, я – знаю.
А ти про мене думай, друже.

Я буду подумки з тобою,
і все повернеться на краще...
І ти повернешся з любов'ю –
де лиш твоє, моє і наше...


Рецензии