Lilei

Чому здійматися Ви прагнете, мов скеля,

І як Ви дихаєте на цій глибині?

Як сповіщає тоскний голос менестреля

Про неповторні та сумні далекі дні?

Небесні пасма зір холодних та духмяних,
 
Сумнівна гідність запозичених ідей,

Навколо нас - самі птахи та океани

Зі славослів'ям зачарованих лілей.


Рецензии