Olexandr bukatyuk ua-en

вода тамує спрагу людьми
все менше людей п’ють питну воду
все більше її забруднюють

Water quenches its thirst with people
So less and less people drink clear water
They mostly pollute it.

(c) Olexandr Bukatyuk (ua)

(c) English version by M.Tchianova


Рецензии