Перспектива

Дай мені ключі
Від твоїх зіниць.
Не скопіювати, а вклонитись.

Тихо прошепчи
"Небо горілиць, в
водоспаді прагне зачаїтись".

Дай мені штрих-код
Від твоїх думок,
Що вони скуйовджені та кволі.

Мов легкий клейнод,
Пройдений урок
У кармічній таємничій школі.

Ким вони були?
Хтось розкаже нам
Про розбиті миті у міжчассі,

Почерком імли
Розквітає храм -
Апасіоната для всіх пасій.


Рецензии