Не жартуй з дорослими жiнками, або Коханням слОва
Не жартуй з дорослими жінками,
а жартуєш – добирай слова.
У жінок дорослих є з роками
на усі слова свої права.
І доросла так цінує слово,
що не кожне слово і сприйма –
тільки те, що сказане з любов'ю,
слову інших вимірів нема.
А коли знайдеш слова потрібні
і не пошкодуєш кращих слів,
станеш для жінок дорослих рівним
і жіночих слів відчуєш спів.
І коханням слова загартують
та посвятять у чоловіки...
І – вінцем – почуєш, як жартують
ті – дорослі величчю – жінки...
Свидетельство о публикации №121081101773