Зрадливиця

Вийшла заміж незаймана,
Горда та неприступна.
Наче склала екзамен
На схоронність дошлюбну,

І лежали удвох вони,
І не знали обоє,
Що не кожна закоханість
Може стати любов`ю.

І коли охолодження
Завелося в родині цій,
Воно стало народженням
Роздрібної зрадливиці.

І тій жінці так прикро, що
Не дізналась раніше,
Чи її чоловіка щось
Відрізняє від інших.

Із тих пір випробовує
Їх хитлива хортиця.
Для сім`ї, для любові їй
Жоден з них не годиться.

Але подумки ряджений
Образ кращого мужа
Застить справжнього зрадженого,
То й спинитись не може.

Мала б досвід молодшою -
Не металась пізніше б.
Я жінок перепрошую,
Чи таких їх, чи інших,

Поважаю принаймні.
Кожна з них була дівчиною,
Спотикалась в питаннях,
Помилялась в зустрічних.

Не шукайте незайманих -
Вас не зрадить досвідчена.


Рецензии