Аукцион

          МаремкIэ ягъэу жьэрымэ- 
          «Ар къэтхэм я псэм лъырес»
          Хьэблэр ищтауэ дагъэмэм,
          Лъэкъумхэр зылъэгъэIэс.
                Бицу А.
Дыгъэ къухьэгъуэ зэрыхъуу,
Си гурыIупсыр мэятэ.
УнитI къэбгъанэм къыщысым ,
Ноби егъэу жьэрымэ.

Хьэблэм унагъуэу дэсым ,
СынацIэурэ ар ялъоIэсыр,
Езмытыхарэт зы сом,
Сыт мыгъуэ си «хьэдэ Iуст».

Мазэм щIигъуауэ дагъэмэм,
Зыри жызмыIэу сеукI,
Сом щитхум зыри къигъэпкIкъым,
Нэхъыбэ игугъэщ схулъэкI.

Дунейм ехыжам абы щыгъуи,
ХуащIэр Тхьэм и псэм лъигъэс,
СызыIутыр IэнатIэ гугъуми,
«Махуэ плIыщIыр» мыгувэу къос!
                2008 гъ.


Рецензии