Дяка Богу Матер Бож й

    Дяка Богу і Матері Божій

    Сюїта


            Праотцям Іоакиму і Анні
            з трепетанням присвячується


Вічне — бо незриме — що
        йде серцем маєм
вічне із невічного —
      ввись відлітає
здані ті поля юдейські
нині спалені мости
милосердя —
є любов, яка чекає
з Висоти



вічне із невічного
     ввись відлітає
вічне! бо незриме
                що йшло серцем!
                маєм


ті поля що нині
біля Єрусалиму
Богородичними називають!

07.08.2021, свято праведних Іоакима і Анни,
08.08.2021,
з причастям


Рецензии