Термоядерного звуку не буде

Ще в дитсадку — на верх
             штакетника в ту
             пору
             вилазив я
             бо от! —
             тягнуло
             вгору
             вгору
             й вгору
й так дні
             проводились...


А в горах —
о, ви, гори — гори!
                гори!
на крилах! — і без оних
коли Господь і Бог Єдиний
іонізовані закрилки у дитині
торкає — є
              присмак на вустах —
          о ти глибинна чистота! —
Великий Боже, Ти — Художник
                на глибинах!!!


І Церква Христа, й Розум —
це ж висоти! горнє!
Господом в небі несений —
як музиці дивитись вгору! —
і дзвінкий віддих у кларнета
й звук валторни
і видих догори
я думаю що Господь
              видихне
              й вдихне
              білих
              і чорних
і жовтих! і —
                червоних!!


я звук — і
         все життя на крилах! — а
                вгору і без оних!
і без тромбонів!
хоча Господь
ще термоядерних
і заборонить
є вільна музика — якій нема (!)
                законів!!


бо ця любов полюбить —
жовтих і червоних й чорних!!!

07.08.2021,
Київ


Рецензии