Нинди ятlа яраб вун
Жаваб ганач суалдиз,гьинай ят/а жузурла,
Къекъвез хьана хабардиз,мад вил хк/ун тавурла,
Гьинай ят/а яраб вун,гьи хуьряй я чан ,гуьзел ?
Яргъи кифер,дигай буй,лезги рушаз хаснавай,
Акуна заз гьикьванбур,акъатзавач вун рик/яй,
Гьинай я вун,гьинай я,ят/а яраб гьи хуьряй?
Т/авус къуш я Аллагьди зун паталди халкьнавай.
Са геренда акуна,рик/е гьатна гьакал хьиз,
Кьарай авач фикирриз,куьмек авач зи
т/алдиз.
Къекъвена зун демера ви суьрет гъиз
хиялдиз,
Нинди ят/а яраб вун, гьи хуьряй я чан
гуьзел?
Свидетельство о публикации №121080705235