Вiмани
Легким, безкраїм
Чарівні вімани,
І шукають світлі душі,
Абі за обріям небес
Зоряним пилком
Падало на галактики
І навіть у чорні діри
Кохання Творця до Всесвіту.
(с) Maryna Tchianova
About mythic Hindu cosmic transport
Свидетельство о публикации №121080703401