Будьмо!
Скрізь про нас новини.
Вітер хай попутний віє, та несеться з ним,
Слава України.
Красивіші в нас дівчата, кращі силачі,
В боксі чемпіони,
Мова ллється наче пісня в тиші уночі,
Б’ють бокалів дзвони.
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
З келихом в азарті.
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
Бо ми цього варті.
Не здолає нас хвороба, рецептура є -
Самогон, та сало.
У підтримці ми єдині, куму кум наллє
За столом чимало.
В кого є чуприна й вуса, не страшні йому,
Негаразди й біди.
Ворогів всіх подолали, як страшну чуму,
Славні наші діди.
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
З келихом в азарті.
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
Бо ми цього варті.
Нашу славу повсякденно треба берегти,
Бо із нею віра.
Веселитися, радіти, та пліч о пліч йти,
Прагнемо ми щіро.
Звук бандури та цимбали з кобзою звучить,
Хай по всій країні!
Та й при зустрічі вітання кожен прокричить
Слава Україні!
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
За наш край, на варті!
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!
Бо ми цього варті.
Свидетельство о публикации №121080507296