Спроба
Жити разом. Сміятися разом. І разом плакати.
Вони не були ані трудоголіками, ані неробами.
Вони знали міру. А без міри любили лише балакати.
Вони дивувались, чому не зустрілись до п'ятидесяти.
Їм разом, як ніколи ні з ким раніше, було так хороше...
Вона – забажала весь світ великими квітами вистелити.
Він – ніколи не мірявся, хто вищий, і ніколи не мріяв за Porsche.
Не уявляю, чим їхня історія, що зворушила, має завершитися.
У кожного – свої зустрічі і розлуки, свої вічності і доби.
Я просто щиро вважаю їх та їхні стосунки довершеними.
Вже через те, що вони хоча б наважились і зробили спробу...
Свидетельство о публикации №121080506223